Onderonsje

De hoofdrolspelers op deze blog zijn Bart en Maamke, met een bijrol voor Billy

BMb Schoorl 1-op maat

Maamke en Bart met Billy

Wie is Maamke? Maamke houdt veel van beweging, tegenwoordig vindt ze dat het liefst in de vorm van yoga. Maakt graag lange wandelingen in de natuur. Wordt blij van bakken, het liefst verantwoord, maar soms ook echt helemaal niet. Vindt het heerlijk om lekker te tekenen, vooral Zentanglen. Geniet enorm van besneeuwde bergtoppen en naaldbomen. Is gek op chocola en kokos en het liefst een goeie combi van die twee.

Wie is Bart? Bart houdt veel van buiten zijn: zowel het bewegen als het stilzitten en genieten van de omgeving. Als hij niet buiten is dan leest hij graag (van Donald Duck tot Bhagavad Gita) of tokkelt hij een beetje gitaar. Mag graag koken en is fan van het huishouden. En is een zeer enthousiast proefkonijn voor Maamkes baksels. Gek met taal / talen en leert graag iets nieuws.

Wie is Billy? Billy houdt van lekker eten, zijn rieten mandje, gras, zand, sneeuw en van voetballen en frisbees! Houdt niet zo van alleen zijn en is altijd in om iets te ondernemen. Hij klom als pup al uit de werpbak op zoek naar avontuur (uh..of eten?), dus het avontuur zit echt in hem! Het eten ook trouwens ;-). Dol op wandelen met de baasjes, wat voor weer het ook is en vooral gebiologeerd door andere viervoeters.

 

Reacties zijn gesloten.