Eerbetoon aan Billy en de laatste ontwikkelingen/wat wij nu doen

Dit is een eerbetoon aan onze lieve reisgenoot, avonturier en volwaardig gezinslid Billy. Na ruim 10 jaar heeft Billy 7 november jl. zijn prachtige jasje achtergelaten hier op aarde.


Begin dit jaar kreeg Billy last van kwalen en na vele onderzoeken, maandenlang, kwamen we er toch maar niet achter wat hij mankeerde. Hij verzwakte steeds meer. We pasten ons steeds opnieuw aan hem aan, vooral doordat het zo geleidelijk ging. Op een gegeven moment komt dan het besef dat hij niet meer beter zal worden en moesten we berusten in het feit dat we alles hebben geprobeerd. Het was duidelijk dat het voor Billy niet meer hoefde. Dan begint het afscheid nemen eigenlijk al. Pas weken later konden we hem loslaten.

Wat zijn we verdrietig dat we hem nu fysiek moeten missen. Daarnaast voelen we ook diepe dankbaarheid dat we hem ruim 10 jaar in ons leven mochten meemaken. Wat hebben we samen veel meegemaakt, mee op (bijna) alle reizen en avonturen. Ook zijn we dankbaar voor de onvoorwaardelijke liefde die we van hem mochten ontvangen. Hij is nu vrij van alle pijn en ongemak van de laatste periode en kan helemaal ontspannen. Gelukkig voelen we zijn aanwezigheid nog geregeld bij ons.

Billy was dol op Zweeds mos

Stuur je ook liefde en licht naar Billy door een kaarsje voor hem te branden? Dat zouden wij super vinden.
Dit is ook meteen een dankbaar afscheid van deze blog, deze website.
Er zijn jaren verstreken en uiteraard is er veel gebeurd. Dingen lopen soms anders dan je voor je zag. Daar hebben we eerder al eens een blog over geschreven (de cursus omgaan met tegenslagen). Het is jezelf en de situatie weer samenrapen, de balans opmaken en (soms) een andere richting kiezen.

Wil je weten hoe het nu met ons gaat? Dit kun je lezen in de laatste blog op de nieuwe website van Maamke. Klik hier om te lezen wat er de laatste jaren is gebeurd.
Kijk voor meer informatie op de website van Maamke en meld je vooral ook aan voor de inspiratiemail.
Je krijgt overigens tot en met 31 januari 2023 10% korting op een privé yogales, een shiatsu behandeling en/of een nine star ki consult.

Dank voor het trouwe volgen van onze reisblog en hopelijk tot weerziens!

Liefs Bart & Maamke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *